dinsdag 9 maart 2021

Alles over Ambacht

'Schoof op in de tijd': nieuwe column van Willem Schneider

9 oktober 2017

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Nieuwe column van Willem Schneider staat weer op onze site, nu met de intrigerende titel: 'Schoof op in de tijd."

"Het is gebruikelijk dat het laatste jaar in de raadsperiode als een oogstjaar wordt gezien. Het kabinet Rutte II klopte zichzelf op de borst: er is weer economische groei, het gaat goed in Nederland!  Wel wordt even vergeten dat vele VVD-bewindslieden het veld ruimden...  Anderzijds lijken de VVD (en D66) inhoudelijk de winnaars te zijn bij het nieuwe kabinet: een gekozen burgemeester (door wie? en dat zal de gemeentepolitiek ongetwijfeld meer reuring geven),  een hogere BTW, geen ander kinderpardon, het wordt de statushouder niet gemakkelijker gemaakt om een "hardwerkende Nederlander" te worden."

Klik hier voor de rest van de column.

Lees meer over:

burgemeester column kabinet
Deel dit bericht met je vrienden!