Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuw Jeugdspeelpark komt in zicht'
09okt 2017

Nieuw Jeugdspeelpark komt in zicht

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het huidige Jeugdspeelpark sluit op 23 oktober aanstaande voor bezoekers. De laatste dagen worden feestelijk afgesloten met koffie, thee en limonade. Daarna start de voorbereiding voor de verhuizing. Speeltoestellen, hekwerken en houtwerk worden gedemonteerd om op de nieuwe locatie te worden hergebruikt. Struiken die mee kunnen worden uitgegraven en herplaatst. We hebben met de gemeente afgesproken dat we het huidige terrein in januari 2018 verlaten.

Op het nieuwe Jeugdspeelpark gaan het personeel, de vrijwilligers en de aannemer hard aan de slag om het hoofdgebouw te schilderen. Ook de dierenverblijven en het terrein  worden ingericht.

De verhuizing vindt later plaats dan oorspronkelijk de bedoeling was maar die tijd hebben we goed gebruikt om het resultaat nog mooier te maken. Mede door financiële ondersteuning van het CAI-fonds kunnen we nu ook investeren in zonnepanelen, een sedumdak en een warmtepomp. Het Jeugdspeelpark is hiermee niet alleen mooier maar ook duurzamer.

Door goede samenwerking met onze zorgpartners is het definitief ontwerp van het zorggebouw nu ook afgerond en klaar om gebouwd te gaan worden.

De verschillende onderdelen van het park worden vanaf 2018  stapsgewijs geopend voor het publiek. De feestelijke opening van het nieuwe park is afhankelijk van de oplevering van het hele terrein en zal waarschijnlijk in het voorjaar plaatsvinden.

Het bestuur van de Stichting Jeugdspeelpark.Deel dit bericht met je vrienden!