De DVS selectieteams revancheerden zich na de verliesrondes van het openingsweekend

11 september 2017 door Hennie van der Zouw

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In Klundert overklaste DVS-1 in het eerste bedrijf  thuisploeg DSO op veel fronten. Omdat het rendement te laag lag , resulteerde dat in een kleine voorsprong bij rust. Na de thee viel een lichte terugval bij de Ambachters te constateren waardoor  DSO kans zag en op 11-11 kwam. Twee terecht gegeven strafworpen brachten DVS in rustig vaarwater (11-13). De uiteindelijke 11-14 overwinning was zelfs mager: gezien het spelbeeld van de eerste helft had DVS de “dubbele cijfers” kunnen halen . Komend weekend op sportpark Schildman (15.30 uur) : DVS-WION1, dat nog op nul punten staat. DVS zal gewaarschuwd zijn.

DVS-2 had een zwak begin. Goede aanvallen maar slechte afronding (3-1), wat resulteerde in een 5-2. Gaandeweg de eerste helft herstelde DVS qua afronding (5-6). Ondanks de 5-7 na rust had DVS hetzelfde euvel en kon DSO weer langszij komen (7-7). In het laatste kwart had DVS de overhand en liepen de Ambachters uit naar  8-12.  In de slotfase kon de thuisploeg het DVS niet meer moeilijk maken (10-14).

DVS A-1 bood Albatros A2 in de eerste helft goed weerstand (9-7), maar na rust was de Zwijndrechtse thuisploeg duidelijk de meerdere. DVS scoorde nog slechts drie keer: eindstand 20-10. Komend weekend een thuiswedstrijd tegen TOGO A1, dat evenals DVS ook nog puntloos is (aanvang 12:30 Sportpark Schildman) .