Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gemeente Belangen is oprecht blij dat er inzake de Schoof naar de inwoners van H.I.A. is geluisterd'
01sep 2017

Gemeente Belangen is oprecht blij dat er inzake de Schoof naar de inwoners van H.I.A. is geluisterd

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Schoof niet groter, wel beter. Al jaren heeft Gemeente Belangen het standpunt: Geen uitbreiding van De Schoof en geen afsluiting van de Graaf Willemlaan

In de afgelopen periode is duidelijk gebleken dat er onder de inwoners geen draagvlak is voor het plan uitbreiding van De Schoof en knip Graaf Willemlaan. Gemeente Belangen is oprecht blij dat er naar de inwoners geluisterd is.

Wat wil Gemeente Belangen dan wel ?
De Schoof moet een prettig winkelcentrum zijn, waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen maar wat versterkt wordt door een zo prettig mogelijk winkelaanbod en horeca.
Dat past prima in de bestaande Schoof: pak leegstand aan, zorg altijd voor een schone, sfeervolle omgeving. Vestig er winkels en functies die samen zorgen voor een goed geheel .

Durf creatief te zijn.
Dat doen we samen: gemeente, ondernemers, vastgoedeigenaar en klanten. Gemeente Belangen vindt het belangrijk dat er gezamenlijk goede en duidelijke afspraken gemaakt worden, waar men elkaar krachtig aan houdt. Hierbij zijn de ondernemers en een winkelend publiek het uitgangspunt. Alleen op die manier kunnen we werken aan een aantrekkelijke locatie voor ondernemers en onze inwoners.
Uiteindelijk kan een winkelcentrum alleen bestaan als er gezonde ondernemingen gevestigd zijn.

Gemeente Belangen is zeer verheugd dat burgemeester en wethouders het plan tot uitbreiding van De Schoof hebben ingetrokken en de Graaf Willemlaan dus ook open blijft. Hoe nu verder? Gemeente Belangen staat voortdurend in nauw contact met onze inwoners. Ook daar wil de fractie in gesprekken met onze inwoners op zoek naar wensen, ideeën, kansen.

De Schoof niet uitbreiden, wel nieuw elan.Deel dit bericht met je vrienden!