dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Samenwerking tussen Repair-Café Zwijndrecht en Kringwinkel Hebbes Hendrik-Ido-Ambacht

31 augustus 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Repair-Café Zwijndrecht en Kringwinkel Hebbes uit Hendrik-Ido-Ambacht gaan een samenwerkings verband aan.

Vanaf September aanstaande kunt u elke derde zaterdag van de maand terecht met uw te repareren spullen. De reparaties gebeuren onder de zelfde voorwaarden als  u dat gewend bent van het Repair-Café Zwijndrecht, alleen in de loods van de Kringwinkel Hebbes aan de Veersedijk 267 in Hendrik-Ido-Ambacht. Op deze locatie kunt u ook rond kijken of er nog wat leuks voor u tussen zit. Hebbes verkoopt namelijk heel leuke tweedehands spullen voor een zeer schappelijke prijs. (Zie hier de Facebook pagina van Hebbes)

Hebbes verwacht u op Zaterdag 16 september van 10:00 tot 14:00 uur.
Veersedijk 267 Hendrik-Ido-Ambacht

Deel dit bericht met je vrienden!