dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Is uw (nieuwe) woning klaar voor de toekomst

21 augustus 2017 (door Josette Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Bezoek op de Zomerparkdag de kraam van de Gehandicaptenraad Hendrik-Ido-Ambacht en check of uw huis levensloopbestendig is. Dit kunt u heel gemakkelijk zelf, met de nieuwe brochure die de Gehandicaptenraad Hendrik-Ido-Ambacht samen met de gemeente ontwikkelde. Neem na uw bezoek aan de kraam dus zeker een brochure mee. Ook handig als u op zoek bent naar een nieuw huis!

Ervaar het leven met een beperking
Maar er is meer te doen bij de kraam van de Gehandicaptenraad. Net als ieder jaar organiseert de Gehandicaptenraad op de Zomerparkdag een aantal leuke en leerzame activiteiten. Als bezoeker kunt u daar ervaren hoe het is om te leven met een beperking. We hebben weer een parcours gemaakt dat bezoekers van de Zomerparkdag kunnen afleggen. Dat kan bijvoorbeeld in een rolstoel, maar ook met een blinddoek voor, waardoor je ervaart wat het is om te leven met een beperking. Voor kinderen hebben we een aantal speciale opdrachten om te doen.

Help ons Ambacht toegankelijker te maken
Uiteraard horen we graag van u wat uw ideeën of knelpunten zijn, zodat we met elkaar Ambacht nog toegankelijker kunnen maken. We staan op 26 augustus de hele dag voor u klaar. Zien we u op de Zomerparkdag bij de kraam?

Deel dit bericht met je vrienden!