dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Wat gebeurt er met de inspraakreacties 'De Schoof'

18 augustus 2017

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op 12 juli liep de inspraakperiode voor het voorontwerpbestemmingsplan van De Schoof af. De gemeente ontvingen veel reacties, namelijk 776. Wat betekent dit voor het project? Dat vertellen ze u graag tijdens een informatiebijeenkomst.

U bent van harte welkom op maandagavond 28 augustus om 20.00 uur in Cascade, Hoge Kade 50. Dan is er een raadsinformatiebijeenkomst. Dat betekent dat het college (burgemeester en wethouders) aan de gemeenteraad vertelt over de inhoud van de inspraakreacties en wat dat betekent voor het project De Schoof. Dit is een openbare bijeenkomst en wij nodigen u uit om hierbij aanwezig te zijn en mee te luisteren.

Om alle praktische zaken goed te regelen, is het prettig als we weten of u komt. Stuurt u een mailtje aan c.nederlof@h-i-ambacht.nl of belt u naar mevrouw Nederlof via 078 770 2664 om door te geven dat u er bij bent.

Lees meer over:

de schoof
Deel dit bericht met je vrienden!