dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Dronken Russische chauffeur steekt A16 over bij Hendrik-Ido-Ambacht

14 augustus 2017 (door Hans Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Politie Hendrik-Ido-Ambacht meldt zojuist:
"Op donderdag 10 augustus 2017 omstreeks 19.30 uur kwam bij ons de melding binnen dat er een half naakte man de A16 over stak. Deze man zou zich inmiddels bevinden in de middenberm tussen de beide rijbanen in. Toen de collega's ter plaatse waren bleek dat de man nog eens vier rijstroken over was gestoken en inmiddels half over de vangrail hing bij tankstation Sandelingen-West.

Al snel bleek dat de man tijdens zijn verplichte rusttijd te diep in het glaasje had gekeken en aan de wandel was gegaan. Zijn vrachtwagen stond geparkeerd bij de truckersplaats aan de Sandelingen-Oost.

Na onderzoek in het ziekenhuis werd de man overgebracht naar het cellencomplex te Dordrecht om daar zijn roes uit te slapen. De volgende morgen is de man met een proces-verbaal terzake openbare dronkenschap heengezonden en mocht hij zijn weg terug naar Rusland vervolgen".

Lees meer over:

A15 politie dronken
Deel dit bericht met je vrienden!