dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Cascade trakteert op de Zomerparkdag

2 augustus 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Zaterdag 26 augustus is het weer zover, editie 2017 van de Zomerparkdag in Hendrik-Ido-Ambacht. Voor iedereen weer een dag om naar uit te kijken, zo ook voor Stichting Cascade! Zij trappen tijdens deze dag het jubileumseizoen af en vieren hiermee het 20 jarig bestaan.

De Zomerparkdag wordt georganiseerd door de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en andere participanten zoals onder andere Stichting Cascade en winkeliersvereniging de Schoof. Het belooft weer een feestelijke dag te worden waarbij het vanaf winkelcentrum De Schoof tot het Louwersplein bruist van de activiteiten. Deze route is gevuld met diverse attracties, straattheater, demonstraties en de overbekende kinderrommelmarkt in het Baxpark. Stichting Cascade is uiteraard ook dit jaar weer aanwezig.

Wie jarig is trakteert
Om het twintig jarig bestaan van Cascade alvast te vieren geeft Cascade aan de eerste 100 bezoekers een gratis gebakje weg (verkrijgbaar vanaf 10.00 uur en op= op). Daarnaast komt er voor kinderen de grote Fiepbus op het plein voor de Ridderhal te staan. De rode dubbeldekker bus is speciaal gemaakt om de 100e geboortedag van illustratrice Fiep Westendorp te vieren. In en bij de bus kunnen kinderen van ca. 4 – 8 jaar spelletjes doen, tekenen, een foto laten maken en nog veel meer. Cascade biedt deze bus gratis aan voor iedereen. Bij de Fiepbus zal tevens een stand van Cascade te vinden zijn waar vanuit een speciale speurtocht is te verkrijgen. Tussen de ingeleverde en uiteraard correcte oplossingen wordt een speciale Cascade prijs verloot. Wat dat inhoudt? Kom een kijkje nemen. Loopt u met een vraag? Wellicht kunnen de medewerkers u wat meer vertellen over een voorstelling waar u meer van zou willen weten of wilt u een persoonlijk advies tussen de voorstellingen welke in het jubileumseizoen te zien zijn. Alles is mogelijk. Tevens zijn er een aantal speciale jubileumaanbiedingen, welke enkel op deze dag te bestellen zijn bij de stand.

Zomers terras
Bij sporthal De Ridderhal pakt Cascade, in samenwerking met exploitant Peter Fortuin van Grand Cafe De Ridderhal uit met een horecaplein met food- en dranktrucks. Er komt een landrover die verse saté en goede burgers van de barbecue tovert, een nostalgische VW-busje met koffie en fris en een oude Citroënbus met het bier van Swinckels en een wijntruck met vaten wijn. Op een terras met loungebanken en parasols kunnen de bezoekers van al het lekkers genieten. 

Kortom; er is genoeg te beleven op de Zomerparkdag . Kom een kijkje nemen en wellicht zelfs een gebakje eten om de ‘verjaardag’ van Cascade te vieren.

Lees meer over:

jubileum cascade
Deel dit bericht met je vrienden!