maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

In de vakantie is er voor de jeugd van alles te doen

28 juli 2017 (door Josette Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De derde week van de zomervakantie is bijna ten einde, maar dat mag de pret voor de jeugd niet drukken. Ook de laatste weken zijn er meerdere activiteiten georganiseerd speciaal voor hen.

Zo organiseert HI5Ambacht diverse activiteiten bij zwembad de Louwert, zoals bouwen met bamboesticks, de pannakooi, een waterpoloclinic en een heus buikschuifkampioenschap. Kijk voor alle informatie over de activiteiten en aanmelden op www.hi5ambacht.nl

Voor jeugd die van zwemmen houdt. Het buitenbad van zwembad de Louwert is tot en met donderdag 31 augustus elke dag geopend. Namelijk van maandag t/m vrijdag van 07.00 - 20.30 uur en zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

In de week van 7 t/m 11 augustus is ook de Speelfabriek nog een week geopend van half tien tot half vier. Stichting Vrij Spel de organisatie achter de Speelfabriek heeft een leuk programma samengesteld. Zo zijn er dagelijks: 4 Knutselactiviteiten, Spelcomputers, Airhockey- en tafelvoetbalspel, veel buitenspeelmateriaal, leuk bezoek en komt Foxy.

Tijdens de week zijn er regelmatig workshops. Deze workshops kosten soms een kleine extra bijdrage, want hierbij wordt gebruik gemaakt van duurdere materialen. Per workshop is soms een leeftijdscategorie vastgesteld, omdat niet iedere workshop geschikt is voor alle leeftijden. Wil je meedoen met een workshop meld je aan bij de kassa. En kom op tijd, want vol=vol.

Een toegangskaartje kost  € 2,50 en wie een weekkaart koopt betaald € 10,-. Het programma vindt u op de website even als informatie over de workshops.

Ook is er nog een driedaagskinderkamp georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie. Er wordt gekampeerd naast de sporthal in het Baxpark. Ieder jaar is er een nieuw thema en een uniek draaiboek. Het kamp is voor kinderen van 5 t/m 13 jaar en kost € 30,-. Kinderen wordt gevraagd een eigen tent mee te nemen. Wie geen eigen tent heeft slaapt in een tent van Vrij Spel.
Meer informatie over het kamp vind u hier.

Deel dit bericht met je vrienden!