dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Gemeentegids 2018 is uit

24 juli 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De nieuwe gemeentegids valt vanaf maandag 24 juli bij alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht op de mat. In de gemeentegids vindt u eenvoudig voor welke diensten u bij de gemeente terecht kunt. Ook vindt u een overzicht van de vele instellingen en verenigingen die Hendrik-Ido-Ambacht rijk is. De verspreiding loopt tot maandag 7 augustus. Heeft u daarna nog geen gids ontvangen en wilt u alsnog een exemplaar? Haal er eentje op bij de recpetie van het gemeentehuis of bel ons via 14078.

Wist u dat de gemeentegids ook op uw smartphone of tablet beschikbaar is? Download de app Gemeentegids en selecteer de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Zo heeft u de gemeentelijke informatie en contactgegevens altijd bij de hand.

Foto: Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Lees meer over:

gemeentegids inwoners
Deel dit bericht met je vrienden!