maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Fractie SGP-ChristenUnie Hendrik-Ido-Ambacht wenst u een fijne vakantie

13 juli 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Graag wenst de fractie van de SGP-ChristenUnie alle inwoners van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een fijne en ontspannende vakantie toe.

Vorige week maandag hadden ze hun laatste raadsvergadering voor de zomervakantie en is het politieke reces gestart. Zij gaan daarom even wat afstand nemen van het politieke werk, zodat ze na de zomervakantie uitgerust en met frisse energie weer kunnen gaan voor hun belangrijkste speerpunt: Handhaven Identiteit van Ambacht.

Als u een vraag aan hen wilt stellen of wilt meedenken, neem dan gerust contact met de fractie op. Ook bent u van harte welkom op het maandelijkse fractie-spreekuur.

Fractie SGP-ChristenUnie Hendrik-Ido-Ambacht: (van rechts naar links) Johan Scheurwater, Peter Boudewijn, Erik van Hartingsveldt, Leo Platschorre, Bart van Ginkel, Martine Kamphuis, Cees Timmers en Jeroen van der Laan.

Deel dit bericht met je vrienden!