dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Huisvestingscommissie Winkelcentrum de Schoof heeft een probleem

12 juli 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Huisvestingscommissie van het Winkelcentrum de Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht heeft een probleem, hierover schrijven ze het volgende: "Natuurlijk willen we ons winkelcentrum optimaal laten functioneren en zijn wij niet tegen uitbreiding.

Maar het uitbreidingsplan dat nu ter inzage ligt gaat naar onze mening een groot probleem in ons winkelcentrum de Schoof veroorzaken. Er wordt 5500m2 winkelruimte bijgebouwd, in ongezellige platte winkelunits, zonder woningen, horeca o.i.d. Een aantal winkels uit de bestaande Schoof, waaronder de Jumbo zullen daar naartoe moeten verhuizen, waardoor er nog meer leegstand ontstaat. Ook wordt de Graaf Willemlaan geheel afgesloten.

Meer leegstand een 'uitgerekt' winkelcentrum en een afgesloten Graaf Willemlaan willen wij niet!
Daarom maken wij bezwaar tegen het voorontwerp-bestemmingsplan.

Inmiddels ligt er een veel beter plan, dat er voor zorgt dat de huidige leegstand wordt opgelost, dat er wel kan worden uitgebreid, maar dan met meer horeca en gezelligheid, en een Graaf Willemlaan, maar dan in snelheidsvertragende vorm. Om dit plan uitvoerbaar te kunnen maken moet eerst het huidige plan van tafel.

Help ons, en teken bezwaar aan, zodat wij kunnen werken aan een winkelcentrum De Schoof voor de Toekomst."

Namens De Huisvestigingscommissie

Deel dit bericht met je vrienden!