zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Onderwijsbestuurder Ad Dogger nieuwe voorzitter Stichting Cascade

21 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Vanaf 1 juli treedt Ad Dogger aan als de nieuwe voorzitter van Stichting Cascade. Hij volgt hiermee Jan van Esch op, welke vanaf 2011 deze functie bekleedde.

In 2016 is er bij Stichting Cascade een intern proces gestart om de huidige bestuursvorm te evalueren. Om aan te sluiten bij de huidige eisen van toezicht houden op een stichting is er advies uitgebracht om de huidige bestuursvorm te gaan wijzigen. Het is tijd voor een nieuwe fase. Het komende jaar zal in het teken staan van het vorm geven van een nieuw bestuur en verder te bouwen op het fundament dat door het voormalige bestuur is gelegd.

Naast het afscheid van de voorzitter neemt Cascade ook afscheid, volgens het rooster van aftreden, van de huidige bestuursleden Jelle van der Weijde (bestuurslid sinds 2011) en Wim Duijster (bestuurslid sinds 2012). Stichting Cascade bedankt Jan van Esch, Jelle van der Weijde en Wim Duijster voor hun jarenlange inzet en bijdrage aan een stabiele positie van de stichting.

Nieuwe voorzitter Ad Dogger (links) is woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht en werkzaam als directeur-bestuurder van PCPO Barendrecht en Ridderkerk. Van 2002-2014 was hij tevens gemeenteraadslid CDA in Ambacht. Hij wordt bij het vormen van de nieuwe bestuursvorm bijgestaan door de huidige bestuursleden Robert Calkhoven en Piet Kooij.

Bron foto: Uitsnede foto van website PCPO Barendrecht en Ridderkerk

Lees meer over:

onderwijs stichting cascade
Deel dit bericht met je vrienden!