vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Jerry Tieleman speler van het jaar bij ASWH

19 juni 2017

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Al jaren organiseert de supportersclub van ASWH de verkiezing van de speler van het jaar. Een groep trouwe supporters geeft na elke gespeelde wedstrijd van het eerste elftal cijfers aan de ingezette spelers. Aan het eind van het seizoen wordt uit al de beoordelingen door de kritische rapporteurs het gemiddelde berekent. Een enorme klus, die wordt uitgevoerd door SC-bestuurslid Cees van Heeren.

Onlangs werd in de kantine de wisselbeker uitgereikt aan de speler van het jaar in het succesvol verlopen seizoen 2016/17. Bestuurslid Wim Helmink had de eer om de prijswinnaars te huldigen. De supporters kozen dit seizoen voor de sterke verdediger Jerry Tieleman. In zijn tweede jaar bij ASWH viel Tieleman niet alleen op door zijn defensieve spel, maar ook aanvallend was hij van waarde door liefst zes keer te scoren. Zijn kopkracht levert ASWH dan ook altijd een extra wapen op bij hoekschoppen en vrije trappen.

Achter Tieleman eindigden ook middenvelder Lars Bosscha en de onvermoeibare rechtsback David Almeida op het podium. Mels van Driel, de winnaar van vorig seizoen, eindigde nu als vierde.

Lees meer over:

aswh
Deel dit bericht met je vrienden!