zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

De Inner Circle Run komt er aan

8 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Nog een dikke week en dan gaat het los. Alles aan de run is al georganiseerd. Nu nog veel lopers die meedoen. Heb je je kennissen al enthousiast gemaakt? Weten je Facebook vrienden al dat je meeloopt? Heb je al ingeschreven? Het kan nog eenvoudig online.

Startnummers afhalen
Je kunt vanaf donderdag de 8e je startnummer al ophalen bij Runnersworld Dordrecht. Dat kan tot en met dinsdag de 13e. De openingstijden staan op de website. Daarna zijn we natuurlijk in de Sophiahal aanwezig op 14 en 15 juni. zoals op onze site is bekend gemaakt.

De Puppyrun
Kort geleden is de Inner Circle Run krant uitgekomen. Voor de Kids staat er een mooie kleurplaat in. Als je hem nog niet hebt of niet genoeg van hebt, kan je hem ophalen op de website.

Verder staan er verschillende interessante artikelen in. Waaronder tips voor de lopers. Je kunt hem altijd nog online bij Xebius lezen via de volgende koppeling.

Voor het veilig en soepel laten verlopen van de puppyrun hebben we de regels aan moeten passen. Voor groepen 1 t/m 4 mag er mag EEN ouder mee lopen met het kind. Van startvak tot en met finishvak. Anderen mogen NIET  het startvak komen. Houdt u strikt aan de aanwijzingen van de Marshalls, alleen dan kan alles vlot en veilig verlopen. Noteer op de achterzijde van het startnummer uw mobiele telefoonnummer.

De Bedrijvenrun
Er hebben zich al heel wat bedrijven aangemeld met een of meerdere teams. Maar er kan nog meer bij.

Veiligheid
Voor de veiligheid van de lopers: alle automobilisten, fietsers en overige weggebruikers, volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Het wordt druk, kom dus op de fiets of lopend indien mogelijk.

Deel dit bericht met je vrienden!