vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Inlooptrainingen bij het vrouwenvoetbal van IFC

5 juni 2017 (door Josette Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Bij veel voetbalverenigingen is het seizoen al geheel ten einde. Bij IFC gaat de IFC Girls Academy nog eventjes door. Op donderdag  8 juni en dinsdag 13 juni zijn er twee speciale inlooptrainingen voor de vrouwen.

Deze inlooptrainingen zijn speciaal bedoeld voor iedere dame die nog even twijfelt of voetbal de nieuwe sport gaat worden. Voor meiden, vanaf 18 jaar, die het leuk vinden om eens een vriendin uit te nodigen voor een training is dit een ideaal moment. Natuurlijk hopen we hiermee ook dat er zich een aantal nieuwe speelsters aanmelden voor ons Vrouwen 2 team. Dit team zit eigenlijk iets te krap in de speelsters en kan aanwas goed gebruiken. De trainers staan vanaf 20.00 uur klaar om jullie te ontvangen. Ervaring met voetbal is niet verplicht. Gezelligheid en inzet staan altijd voorop.

Meer inlichtingen zijn verkrijgbaar bij Ben Bakker 06-28213796.

Lees meer over:

ifc IFC Girls Academy
Deel dit bericht met je vrienden!