woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

DVS haakt af in titelstrijd

24 mei 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De “korfbal-kraker” Fiducia1-DVS1 eindigde in mineur voor de Ambachters. DVS nam na een gelijk opgaande opening (4-4)  het initiatief en behield dat zeker 30 minuten vol (12-14). De thuisploeg was bijzonder effectief in de vrije ballen en mede daardoor achterhaalde het DVS (16-14).  De spannende slotfase (19-19) doelpuntte de thuisploeg weer raak uit vrije ballen. Komend weekend de laatste competitieklus voor vertrekkend DVS-coach Chris Beuk: DVS-OZC (aanvang: 15.30 uur Sportpark Schildman)

Het al veilig gespeelde DVS-2 had het tegen Fiducia-2 alleen vlak voor rust lastig toen de thuisploeg DVS naderde tot twee punten.  Verder liet DVS het niet komen (10-12).

De eerste kampioenen.
DVS begroette twee kampioenen van de club: DVS D1 en DVS C3. Komend weekend kan DVS B1 en zal DVS E1 zich als kampioen presenteren bij het gezellige clubhuis van DVS . We kijken er als vereniging naar uit.

DVS D1 werd kampioen dankzij winst op naaste concurrent PKC D3:  7-3. DVS kan niet meer ingehaald worden door de concurrentie. Op bijgaande foto straalt het gezellige meidenteam zichtbaar tezamen met de coaches Gertjan en Sander.

Lees meer over:

korfbal dvs
Deel dit bericht met je vrienden!