woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Wie kan Andy Westhoff helpen? Hij is woensdag 15 mei van de weg gereden op Vrouwgelenweg

19 mei 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Van Andy Westhoff, geschrokken scooterrijder lazen we de volgende oproep: "Kunnen jullie mij helpen? Ik heb in het begin van de avond van 15 Mei 2017 een ongeluk gehad. Ik reed zelf op een scooter op de Vrouwgelenweg in Hendrik-ido Ambacht.

Een auto komt met een te hoge snelheid op me af rijden. Ik moest een keuze maken. Of ik zou volop worden aangereden door die auto, of ik zou ontwijken en volop in de sloot belanden. Ik heb ervoor gekozen om uit te wijken.

Ik gleed zo met mijn scooter de sloot in. Ik knalde met mijn hoofd keihard tegen de grond. Vanaf toen zag ik alles zwart voor ogen en alles wat ik vasthield liet ik los. Vervolgens rolde ik over de scooter heen zo de sloot in. Daarna ben ik weer wakker geworden. Zelf heb ik een lichtgrijze auto gezien. Ik ben van mening dat het een Volkswagen Polo is. De auto is niet gestopt maar is gewoon doorgereden.

Ik heb aan dit ongeval een hersenschudding en lichamelijke Kneuzingen aan overgehouden.

Als iemand iets heeft gezien op de vrouwgelenweg (ongeveer ter hoogte van nummer 13) neemt u dan contact met mij op.

En deel dit bericht zodat ik hopelijk meer geholpen kan worden.

Met voorbaat dank.
Andy Westhoff."

Lees meer over:

sloot scooter vrouwgelenweg
Deel dit bericht met je vrienden!