woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Feestelijke huldiging UVV-vrijwilligers

19 mei 2017

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Ook dit jaar zijn de vrijwilligers die 10, 15, 20, 25 of zelfs 35(!) jaar werken voor de Unie van Vrijwilligers (UVV) gehuldigd. Op 17 mei kregen zij van de UVV, in samenwerking met De Blije Borgh, een lunch aangeboden in Wielstaete.

In zijn toespraak benadrukte voorzitter Arie van der Vlies nog eens hoe belangrijk en onmisbaar het werk van vrijwilligers voor De Blije Borgh is. Hij complimenteerde alle jubilarissen voor hun belangeloze inzet gedurende vele jaren.

Na gezellig met elkaar van de goedverzorgde lunch te hebben genoten, ontvingen alle aanwezigen uit handen van de coördinatoren hun nieuwe badge met de extra ster, een cadeaubon en een roos.
Bent u geïnteresseerd in het werk van de UVV-vrijwilligers en wilt u graag meer weten over alle activiteiten? Kijk voor meer informatie op de website www.uvv-hia.nl. Hier vindt u ook de vacatures en contactgegevens.

Foto: Cees van Meerten.
Tekst: PR UVV.

Lees meer over:

vrijwilligers uvv
Deel dit bericht met je vrienden!