woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Adrie Willemstein haalt hart op bij kampioenschap Feijenoord

17 mei 2017 (door Ton Vermeulen)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het zit bij veel mensen nog op het netvlies gebrand. De man in de rolstoel die tijdens het kampioensfeest van Feijenoord spontaan met stoel en al de lucht in werd getild. Het is Adrie Willemstein uit Hendrik-Ido-Ambacht. De man kwam daarna bij De Wereld Draait Door, op allerlei journaals en maandag zat hij op de eerste rij tijdens de huldiging op de Coolsingel. Adrie kun je intussen een BN-er noemen.

Video: De Wereld Draait Door

“Gisteren waren we op het Stadhuisplein”, verwoordt Adrie het feestgevoel bij Hart van Nederland. “Al die jongens die om je nek hangen en met je rolstoel de lucht in.. Het was gewoon fantastisch. Dat kan alleen in Rotterdam bij Feijenoord. Dat deed zoveel bij mij, dat vergeet je je hele leven niet meer. Al die mensen, dat is zo gezellig.”

Ook bij de huldiging bij het Stadhuis was Adrie van de partij en stond helemaal vooraan. Een gelukkige Adrie hierover: “Ik  heb het super naar mijn zin gehad. Net voor het balkon, wat wil je nog meer.”

Deel dit bericht met je vrienden!