woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Gemeente Belangen 'In gesprek met '¦..' in winkelcentrum Hoogambacht

15 mei 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Na succesvolle bezoeken aan winkelcentrum De Schoof en Louwersplein gaat de Politieke Groepering Gemeente Belangen zaterdag 27 mei naar winkelcentrum Hoogambacht. Tussen het winkelen door kunnen bezoekers aan het winkelcentrum bij de fractieleden hun vragen en/of opmerkingen kwijt.

Gemeente Belangen vindt het belangrijk zich regelmatig op straat te laten zien. De fractie wacht daarmee niet tot het weer verkiezingstijd is. Uit de vele reacties blijkt dat inwoners – de regelmatige bezoeken aan winkelcentra – het op prijs stellen een politieke partij op straat tegen te komen.
Op Hoogambacht zijn de fractieleden vanaf ongeveer 10.00 uur aanwezig in een promotietent.
De leden van de fractie Gemeente Belangen horen graag van de bewoners van de wijk De Volgerlanden (en natuurlijk ook uit de andere wijken) wat er leeft in hun wijk of straat.

Het bezoek aan winkelcentrum Hoogambacht wil de fractie ook zeker gebruiken om ideeën voor het te schrijven Verkiezingsprogramma te verzamelen. Dus heeft uw vragen, ideeën of onderwerpen voor het Verkiezingsprogramma 2018-2022, geef ze af bij de promotietent, deze staat tegenover IJssalon Sophia.

Bron foto: Gemeente Belangen.

Deel dit bericht met je vrienden!