woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

De Bron plaatst zich voor NK schoolzwemkampioenschappen

15 mei 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het eerste team van obs De Bron heeft zich afgelopen zaterdag geplaatst voor de Nederlandse schoolzwemkampioenschappen. In het Wassenaarse zwembad was het een ware titanenstrijd tegen een oude bekende school, de Montessorischool uit Wassenaar. Niet verrassend dat beide scholen op het ereschavot kwamen te staan.

Tijdens de regionale finale moest De Bron de concurrent nog voor zich dulden, maar dat zal hopelijk tijdens de finale van het NK anders zijn. Het tweede team van De Bron wist zich jammer genoeg niet te plaatsen voor de finale, zij behaalden een zeer fraaie zesde plek. Alleen de eerste drie teams plaatsten zich voor de eindstrijd, die op 24 juni in zwembad De Blokweer in Alblasserdam wordt gehouden.

Deel dit bericht met je vrienden!