woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Jip en Janneke champagne weer ontkurkt voor Jeugdrteam ASWH

15 mei 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen zaterdag speelde JO9-5 zijn laatste wedstrijd uit bij Drechtstreek. Een wedstrijd voor de statistieken want JO9-5 was het weekend er voor zonder zelf te voetballen met vlag en wimpel kampioen geworden.

Maar zoals een echte kampioen aan zijn stand verplicht is diende de laatste wedstrijd ook gewonnen te worden. De vaste kern supporters hadden voor de boys een prachtig spandoek geknutseld. Met dit prachtige spandoek op de achtergrond werd een nipte maar terechte 0-1 overwinning over de streep getrokken. En kon de Jip en Janneke champagne eindelijk ontkurkt worden.

Met de statistieken van 24 punten, 32 doelpunten voor en maar 11 tegen een prestatie om trots op te wezen.

In de ASWH kantine aangekomen werd JO9-5 door jeugdvoorzitter Ruud Verrijp een zeer warm welkom geheten.  Tevens stond er een frietje met limonade klaar gesponsord door de ASWH Supportersclub.

Lees meer over:

jeugd voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!