donderdag 3 december 2020

Alles over Ambacht

Aanleg nieuwe Jeugdspeelpark van start

12 mei 2017

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op donderdagmiddag 11 mei 2017 is de aanleg van het nieuwe Jeugdspeelpark in recreatiegebied Sandelingen-Ambacht officieel van start gegaan.

Eerste paal geslagen
De voorzitter  van de stichting Jeugdspeelpark, Wessel Haksteeg, sprak omwonenden, vrijwilligers, sponsoren, zorgpartijen, vertegenwoordigers van de gemeente en gemeenteraad en overige belangstellenden toe. Daarna werd de eerste paal, onder grote belangstelling, geslagen door drie leden van het bestuur.

Op het bouwterrein staat ook een bord met een impressie van hoe het er straks allemaal uit gaat zien. Tevens staan hierop de diverse fondsen genoemd die een bijdrage hebben toegezegd aan de realisatie van dit prachtige park.

Het bestuur van de stichting Jeugdspeelpark kijkt uit naar het nieuwe park en hoopt rond oktober 2017 haar deuren voor het publiek te openen. Wessel Haksteeg: "Na zoveel jaren van plannen maken heeft het Jeugdspeelpark een prominente plek gevonden in onze gemeente. Op deze plek kunnen jong en oud elkaar straks ontmoeten, leren over en spelen in de natuur”.

Fotobijschrift: Van links naar rechts: Wessel Haksteeg (voorzitter stichting Jeugdspeelpark), Trees Dammer en Ineke Visser (bestuursleden stichting Jeugdspeelpark)

Foto: Cees van Meerten

Deel dit bericht met je vrienden!