zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Drukke Koningsdag voor de Stichting Verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht

28 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Voor de Stichting Verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht was koningsdag een drukke dag. De dag begon al rond 5.00 uur 's ochtends toen de eerste wegen al afgesloten moesten worden in verband met de 'breakfastrun.' Ook tijdens het verdere verloop van de dag werden diverse afsluitingen gerealiseerd door de verkeersregelaars van de Stichting Verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht. In de avond waren de verkeersregelaars aanwezig bij de lampionnenoptocht en het vuurwerk.

De verkeersregelaars waren niet alleen in Hendrik-Ido-Ambacht, maar ook in Zwijndrecht te vinden. Rondom het winkelcentrum Walburg werd iedere bezoeker aan een parkeerplaats geholpen en in de avonduren waren de verkeersregelaars aanwezig op de Veersedijk om daar te zorgen dat alles goed verliep en iedereen een plekje voor zijn/haar fiets kon vinden.

Ondanks dat het een drukke dag was, ziet de Stichting terug op een hele gezellige en vooral ook geslaagde dag die ook heel goed verlopen is.

Omdat de Stichting groeit zijn zij op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich willen inzetten voor het werk van de Stichting. Lijkt het je leuk om het verkeer in goede banen te leiden en ben je minimaal 18 jaar oud, fysiek gezond, en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal? Kijk dan snel op de website www.verkeersregelaarhia.nl en meld je aan als vrijwilliger.

Lees meer over:

verkeer Veersedijk regelen walburg
Deel dit bericht met je vrienden!