zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

5-Jarig bestaan Hi5Ambacht bracht veel speelplezier

26 april 2017 (door Ton Vermeulen)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op 25 april vierde Hi5Ambacht haar 5-jarig bestaan in de Ridderhal. Voor jong en oud was er een vol programma dat duurde van 10.00 tot 16.00 uur. Voor de kinderen en jongeren was er een inloop met survivalbaan, springkussens, een ontdekhoek en verschillende workshops. Voor de ouderen waren er sport- en Capoeiraworkshops. Tussen de middag kwam ook wethouder van der Giessen nog langs.

Hi5Ambacht organiseert sinds 2012 allerlei activiteiten op het gebied van sport en cultuur voor kinderen uit Ambacht in opdracht van de gemeente. Het laatste jaar wordt er ook aan de ouderen gedacht. Door middel van workshops of enkele lessen kunnen nieuwe dingen worden uitgeprobeerd. Hier blijkt veel animo voor te zijn. Zo stonden er onder meer gymlessen, knutselen, fotograferen, muziek maken en filmen op de agenda. Voor het aanbod kun je op hun website kijken: www.hi5ambacht.nl/.

Zie ook:

Lees meer over:

hi5ambacht 5-Jarig
Deel dit bericht met je vrienden!