zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Tweede team ASWH opnieuw Kampioen in Reservehoofdklasse

24 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen zaterdag 22 april heeft het tweede elftal van ASWH de titel in de reservehoofdklasse Zuid I geprolongeerd. De ploeg van trainer Ed Ridderhof won met 0-3 van achtervolger Sliedrecht, dat daardoor op een onoverbrugbare achterstand werd gezet.

De Ambachtse reserves veroverden de twaalfde titel sinds 1998, een indrukwekkend aantal. Over enkele weken strijden zij met de kampioenen uit de andere afdelingen weer om de landstitel. De tegenstanders zijn op dit moment nog niet bekend, maar zeker is dat de mannen van ASWH 2 klaar zijn voor deze uitdaging.

Lees meer over:

aswh reserves landstitel
Deel dit bericht met je vrienden!