zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Diverse jeugdteams kampioen bij Vollido

24 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In de 2e helft van de competitie zijn er diverse jeugdteams kampioen geworden bij Vollido. Als eerste werd Jongens A1 kampioen in de hoofdklasse, of de voet gevolgd door jongens A2 die kampioen werden in de 1e klasse.

Voor beide teams een mooie prestatie in de laatste jaren van hun jeugdlidmaatschap. Aan de meisjesafdeling werd Meisjes A1 (zie foto) kampioen, ook in de hoofdklasse, en tot slot kon ook N5.1 (jongens en meisjes van 10-12 jaar) tot kampioen worden benoemd.

Dit laatste team mag ook om de prijzen strijden op de regiokampioenschappen over 2 weken. Alle teams werden goed in het zonnetje gezet om hun kampioenschap te vieren, felicitaties aan alle teams, trainers en coaches!

Lees meer over:

volleybal kampioen vollido
Deel dit bericht met je vrienden!