zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH JO11-10 wederom kampioen

17 april 2017 (door Josette Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Voetbalvereniging ASWH heeft de eerste kampioen van de voorjaarscompetitie mogen begroeten. ASWH JO11-10 wist namelijk zonder verliespunten al drie wedstrijden voor het einde van de competitie de eerste plaats op de ranglijst veilig te stellen, door op 1 april directe belager VVGZ JO11-5 met 3-4 te verslaan.

Afgelopen zaterdag werden de jongens van Stefan en André uiteraard gehuldigd in de ASWH-kantine waar zij door familie en vrienden feestelijk werden onthaald. Onder het genot van een drankje en een hapje ontvingen zij daar de felicitaties van o.a. het jeugdbestuur.

In de najaarscompetitie wist dit team ook al op een geweldige manier kampioen te worden door met 30 punten uit 10 wedstrijden de hoogste plaats op te eisen. Valdrian, Wesley, Julian, Ivan, Luca, Sven, Dani, Niels, Jens en Tim, van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap en deze geweldige prestatie!

Lees meer over:

aswh
Deel dit bericht met je vrienden!