zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Inschrijving voor de Bolidt Inner Circle Run is geopend

17 april 2017 (door Josette Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De voorbereidingen voor de Bolidt Inner Circle Run en Wisse Kidsrun op 15 juni zijn in volle gang. De inschrijving is geopend. Ondertussen hebben zich ruim 190 lopers aangemeld. Inschrijven kan tot 27 mei. Tot die datum is het ook mogelijk om je naam op het startnummer te laten zetten. Daarna gaat de na-inschrijving in en zijn de startnummers blanco.

Verkeersregelaars gezocht
Om het hele evenement in goede banen te leiden wordt er nog hard gezocht naar vrijwilligers. Met name de verkeersregelaars. Interesse om een bijdrage te leveren, meldt u aan via de website.

De Wisse Kidsrun
De Wisse Kidsrun met afstanden van 1 en 0,5 km is een hardloopwedstrijd voor de basisschoolleerlingen. De organisatie vertrouwt erop dat alle scholen zich weer aanmelden. Vanaf 22 mei a.s. is het ook mogelijk voor de kinderen uit de omliggende gemeenten om zich in te schrijven. Ook voor de kinderen geldt tot 27 mei kan je je naam nog op het startnummer krijgen. De website is te vinden op www.innercirclerun.nl

Lees meer over:

kidsrun inner circle run
Deel dit bericht met je vrienden!