zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Gemeente Belangen de straat op.....

12 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Onder de slogan 'In gesprek met .......' laat de Politieke Groepering Gemeente Belangen zich op straat zien.

Voor de komende weken zijn een drietal bezoeken gepland aan de winkelcentra De Schoof, Louwersplein en Hoogambacht. De leden van de fractie Gemeente Belangen horen graag van de inwoners wat er leeft in hun wijk of straat.

De leden van de fractie gaan op zaterdag 22 april graag met de inwoners het gesprek aan in winkelcentrum De Schoof. De promotietent kunt u van 10.00 tot 15.30 uur vinden nabij supermarkt Jumbo. Winkelcentrum Louwersplein volgt op 6 mei en op 27 mei kunt u met de fractieleden van Gemeente Belangen in winkelcentrum Hoogambacht in gesprek.

Gemeente Belangen gebruikt uw opmerkingen om de belangen van de inwoners nog beter te kunnen behartigen.

Bron foto: Gemeente Belangen.

Deel dit bericht met je vrienden!