woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Dienstverlening Gemeente nu ook via Whatsapp

4 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op de website van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht vonden we de volgende gegevens over de WhatsApp dienstverlening van de gemeente: "U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 06 408 596 67.

Tijdens kantooruren krijgt u binnen 1 uur een reactie op uw WhatsApp-bericht. Berichten die u na de openingstijden verstuurt, beantwoorden wij de volgende werkdag binnen 2 uur.

De openingsuren zijn: maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. WhatsApp-berichten lenen zich niet voor het uitwisselen van persoonlijke gegevens, zoals uw burgerservicenummer (BSN)." Tot zover de berichtgeving omtrent WhatsApp van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Deel dit bericht met je vrienden!