zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

DVS Kampioen op de valreep

20 maart 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Korfbalvereniging DVS69 kon dan toch een tweede kampioen begroeten op de laatste speeldag. DVS-C1 won afgetekend  bij laagvlieger Maassluis . DVS B1 redde het net niet door het verlies bij Thor.

DVS B1 had een schier eenvoudige opgave: winst bij middenmoter Thor zou voldoende zijn om in de ranglijst net boven koploper PKC/ SWK Groep B3 te eindigen, dat zelf uitgespeeld was. Thor bleek taaier dan verwacht en de DVS-jeugd kon niet boven zichzelf uitstijgen, waardoor het kampioenschap jammerlijk op een haar gemist werd.

DVS-C1 moest echt tot de laatste speeldag strijden voor het kampioenschap, omdat concurrent ADO ook nog speelde tegen laagvlieger Eureka. Alleen de winst zou tellen en met een eindstand van liefst 2-20 liet DVS C1 geen twijfel wie er dit keer de beste is in de poule! Op bijgaande foto is goed te zien dat op die manier kampioen worden leidt tot grote vreugde.

DVS –coaches Remy, Marc en Willem delen mee in de uitzinnige vreugde van Anoek, Daniek, Famke, Linda, Lisanne, Manon, Melissa, Nadie ,Rens en Sander. Gefeliciteerd.

Lees meer over:

korfbal dvs
Deel dit bericht met je vrienden!