woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Open brief: 'Stemmen, een verworven recht en een morele plicht'

20 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op 15 maart aanstaande mogen we weer gaan stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen 2017.

De organisatie van deze verkiezingen is inmiddels volle gang en de deelnemende partijen wachten drukke campagne weken. Allemaal met èèn doel zoveel kiezers voor zich te winnen.
U kunt met uw stem bepalen hoe het politieke landschap in
Nederland er uit gaat zien in de komende 4 jaar.
Het is soms lastig beslissen over welke partij uw stem verdient. Wie heeft de meest aansprekende standpunten ? Wie nemen er mogelijk plaats in het nieuw te vormen kabinet ? Welke ministers keren er terug en wie nemen er afscheid ?
Welke partijen vormen samen een regering en wie gaan wel ministerie bemannen?

De meeste politieke partijen hebben hun plannen voor de komende 4 jaar bekend gemaakt in hun verkiezingsprogramma. Ze willen niet allemaal hetzelfde, maar uiteindelijk zal er toch samengewerkt moeten worden. Het zijn belangrijke
keuzes die de koers voor Nederland zullen bepalen.
Uw stem is op 15 maart is een eerste stap in de richting van duidelijkheid. Over de besluiten die genomen moeten worden en over de mensen die het in de Tweede Kamer moeten gaan doen. Ga dus stemmen en kies. Laat u stem niet verloren gaan. Het is voor u als inwoner van Nederland een goed recht, maar ook een morele plicht om met het uitbrengen van uw stem van invloed te kunnen zijn op het reilen en zeilen binnen ons mooie Nederland waar het nog steeds goed toeven is.

Auteur bij redactie bekend.

Lees meer over:

verkeizingen recht plicht
Deel dit bericht met je vrienden!