woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Reactie van het college van B&W op plotselinge sluiting van Plus Distributiecentrum

13 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het College van Burgemeester & Wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht reageert geschrokken op het bericht dat het distributiecentrum van Plus op de Nijverheidsweg gaat sluiten.

We zijn geschrokken van het nieuws dat de PLUS in onder andere onze gemeente haar deuren sluit. We leven mee met de medewerkers die dit treft. We gaan samen met de directie van de vestiging, het UWV en de Sociale Dienst kijken wat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk mensen zonder werk komen te zitten.

Dat de daadwerkelijke sluiting pas over drie jaar is, biedt daarbij een gunstig perspectief. Nadat we het nieuws kregen, hebben we meteen contact gezocht en ons is duidelijk dat de directie zich ook tot het uiterste wil inspannen om de onzekerheid voor werknemers zoveel mogelijk te beperken."

Zie ook:

Lees meer over:

sluiting Plus distributiecentrum
Deel dit bericht met je vrienden!