woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Word jij steward bij ASWH?

10 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De promotie van het eerste elftal van ASWH naar de derde divisie is een geweldige prestatie. Om nu verder succes te boeken op het veld en als vereniging, wil het bestuur van ASWH ook rondom het veld sterker presteren. Ons stewardteam uitbreiden is daarvoor noodzakelijk en gewenst.

Sta jij een beetje stevig in je schoenen, ben je een teamplayer en wil je op actieve wijze bijdragen aan het volgende succes van ASWH, meld je dan aan voor ons stewardteam.

Het stewardteam versterkt de beleving van de wedstrijden door bij te dragen aan de veiligheid, een belangrijk onderwerp voor ons. En niet alleen voor ons: de promotie van het eerste elftal betekent scherpere veiligheidsvoorwaarden vanuit de KNVB en plaatselijke APV.

Aan de slag als steward
Stewards dragen bij aan de veiligheid voor, tijdens en na de wedstrijd. Voor de wedstrijd worden bezoekers opgevangen en eventueel gecontroleerd (drank, drugs, wapens), tijdens de wedstrijd en pauze houdt een steward het oog op het publiek gericht en na de wedstrijd keert de rust pas weer terug als de laatste bezoeker het terrein verlaten heeft.

Als steward moet je stevig in je schoenen staan, maar je staat er nooit alleen voor bij ASWH. Nieuwe leden van ons stewardteam bieden we een training aan, die je samen met je nieuwe collega’s volgt*. Steward zijn bij ASWH betekent dat je onderdeel bent van een team en bij een vereniging hoort.
Meer informatie opvragen en aanmelden kan via veiligheidszaken@aswh.nl. Samen gaan we dan voor een veilige vereniging en het volgende succes.

Het bestuur van ASWH
*heb je reeds een certificering, kun je je ook gewoon aanmelden voor ons stewardteam

Lees meer over:

vrijwilligers voetbal steward swh
Deel dit bericht met je vrienden!