woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH Jeugdteam winnaar Nederland Kampioenenland

10 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De voetballers van ASWH JO9-6 zijn winnaar geworden van Nederland Kampioenenland. Tijdens de actie op Voetbal.nl, het amateurvoetbalplatform van de KNVB, konden winterkampioenen en herbstmeisters hun kampioensfoto’s uploaden. De spelers van ASWH ontvangen de kampioensfoto afgedrukt op canvas.

In totaal hebben 579 teams hun foto geüpload. Niet eerder deden er zoveel voetbalploegen mee aan Nederland Kampioenenland. Het jeugdteam van ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht kwam als winnaar uit de bus, omdat deze foto op Facebook de meeste likes (325!) verzamelde.

Afgelopen zaterdag hebben de spelertjes, samen met hun leider en trainers, de foto op canvas mogen ontvangen.

Lees meer over:

jeugd prijs aswh jongens
Deel dit bericht met je vrienden!