woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Ouders geven kinderopvang PIT een dikke 9

10 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Blije kinderen en tevreden ouders, daar draait het om bij PIT kinderopvang & onderwijs. Daarom brengt het onafhankelijke onderzoeksbureau Management Instituut Nederland (MIN) regelmatig in opdracht van PIT de tevredenheid van de ouders over de kinderopvang in kaart. Onlangs heeft het MIN hiervoor een online onderzoek uitgevoerd onder de ouders van De Meander, De Tweestroom en De Wijngaard. Zij geven PIT een dikke 9. De kinderen komen graag naar de opvang en voelen zich heel erg thuis bij de pedagogisch medewerkers.

De vaste onderwerpen waarover het MIN de mening van de ouders vraagt, zijn algemene tevredenheid, loyaliteit, informatie en communicatie, inschrijving, missie, visie en kernwaarden, omgaan met klachten, openings- en sluitingstijden, pedagogisch beleid, pedagogisch medewerkers, bijzondere activiteiten, verzorging en accommodatie en veiligheid. Deze hebben betrekking op het kinderdagverblijf, de peuterspeelgroep en de buitenschoolse opvang.

Op alle punten geven de ouders PIT mooie cijfers. “Als PIT zijn we per 1 januari 2016 actief in Hendrik-Ido-Ambacht, dus de scores zijn niet te vergelijken met voorgaande jaren. Wat we wel zien, is dat de scores van de kinderopvang van PIT hoog zijn als we deze afzetten tegen de cijfers in de branche,” aldus Maud Roebroek, kwaliteitsfunctionaris van PIT kinderopvang & onderwijs. “We zijn blij met de resultaten, maar zijn ons ook bewust van de hoge verwachtingen die daar het gevolg van zijn. We blijven iedere dag opnieuw ons best doen om aan die verwachtingen te voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen. Continu verbeteren zit in ons DNA.”

Op de foto: Blije kinderen en tevreden ouders, daar draait het om bij PIT kinderopvang & onderwijs. (Bron foto: PIT)

Deel dit bericht met je vrienden!