woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Stichting Verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht zoekt nieuwe Verkeersregelaars

2 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Stichting Verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht verzorgt de verkeersveiligheid op en rond evenementen.

Hierbij moet gedacht worden aan de voorbereidingen rondom een evenement met de organisator, maar uiteindelijk ook het afzetten van een straat of juist het verzorgen van een goede doorstroming van het verkeer. Ook parkeerbegeleiding behoort tot de mogelijkheden.

Tijdens een evenement worden deze activiteiten vanuit de centrale post van de Stichting gecoördineerd. Voor dit werk is het noodzakelijk dat er voldoende vrijwilligers zijn die zich hiervoor willen inzetten. Gelet op de vele aanvragen voor bijstand tijdens een evenement die er op dit moment binnenkomen, is de Stichting dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers ter aanvulling op de huidige poel met verkeersregelaars.

Lijkt het je leuk om het verkeer in goede banen te leiden en ben je minimaal 18 jaar oud, fysiek gezond, en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal? Kijk dan snel op onze website www.verkeersregelaarhia.nl en meld je aan als vrijwilliger.

Lees meer over:

verkeer evenementen regelen
Deel dit bericht met je vrienden!