woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Simara van der Valk geselecteerd voor KNVB schaduwteam

1 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Vol trots kan de IFC Girls Academy melden dat keepster Simara van der Valk door de KNVB is geselecteerd voor het schaduwteam MO14/15.

De talenten van Simara zijn niet nieuw, de scouts van de KNVB volgen haar nauwlettend tijdens haar wekelijkse wedstrijden bij IFC. Simara heeft de afgelopen maanden diverse selectieactiviteiten meegemaakt. Behalve haar selectie voor het schaduwteam, gaat Simara ook een speciaal keeperstraject van de KNVB volgen.

Voor zowel het schaduwteam als het keeperstraject staan de komende maanden diverse activiteiten op de agenda. Wij hopen dat Simara tijdens deze activiteiten weer heel veel leert en wellicht nog hogerop komt.

Lees meer over:

KNVB voetbal ifc girls
Deel dit bericht met je vrienden!