zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Automobilist rijdt door na aanrijding, politie zoekt getuigen

17 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De politie zoekt getuigen van een aanrijding die op vrijdag 13 januari op de Onderdijkse Rijweg in Hendrik-Ido-Ambacht plaatsvond.

Tussen 11.00 en 12.00 uur reden een 45-jarige vrouw en haar 14-jarige dochter uit Hendrik-Ido-Ambacht op de Onderdijkse Rijweg. In de bocht van deze strat richting het Fonteinkruid reed vermoedelijk een kleine zwarte personenauto achter op de auto van de moeder en dochter. Deze auto draaide een halve slag en de moeder liep hevige nek- en rugpijn op. Ook de dochter hield – in mindere mate – nekpijn aan de nek over.

De veroorzaker reed weg in de richting van de Vrouw Gelenweg zonder zijn/haar gegevens achter te laten. Ten tijde van de aanrijding lag er sneeuw op het wegdek en was het glad.

De politie zoekt getuigen. Wie het ongeval heeft zien gebeuren of weet wie er in de zwarte auto zat(en) wordt gevraagd met de politie te bellen. Dat geldt ook voor degenen die iemand kennen, die in het bezit is van een zwarte auto met verse schade aan de voorkans. U kunt bellen met 0900-8844 en vragen naar de politie in Hendrik-Ido-Ambacht.

Deel dit bericht met je vrienden!