zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Stichting verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht 2.0 gaat feestelijk van start

11 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De stichting verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht verzorgt de verkeersveiligheid op en rond evenementen. Dit gebeurt voornamelijk in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, maar ook daarbuiten.

Onder andere door de toename van het aantal aanvragen voor deze evenementen is het noodzakelijk dat de stichting verder professionaliseert. In de afgelopen maanden is hier door het bestuur, samen met twee adviseurs een begin mee gemaakt onder de noemer ‘Stichting verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht 2.0’.

Op 16 januari 2017 zal de feestelijke start van de stichting verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht 2.0 plaatsvinden. De avond begint om 19:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens deze avond zullen onder andere de nieuwe bestuursleden zich voorstellen, zullen de speerpunten voor de komende jaren uiteen worden gezet en zal het vijfjarig bestaan van de stichting worden gevierd. De avond wordt afgesloten met een informele borrel.

Zie ook:

Lees meer over:

raadzaal verkeer regelen
Deel dit bericht met je vrienden!