dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Cultureel Centrum Cascade wint Publieksprijs Meetinglocaties

2 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Cultureel Centrum Cascade heeft 2016 afgesloten met het winnen van de Publieksprijs in de categorie XL, tot 500 deelnemers, van meetinglocaties. Gasten hebben beoordelingen achter gelaten op een onafhankelijke platform. Er is beoordeeld op het boekingsproces, de locatie, de zaal en de catering. Cultureel Centrum Cascade heeft de hoogste totaal score gekregen en is daarmee de verdiende winnaar van deze publieksprijs.

Voor de publieksprijs van Meetingreview zijn de locaties onderverdeeld in 5 categorieën om het zo makkelijker te maken om de locaties te kunnen vergelijken. Cultureel Centrum Cascade zit in de XL categorie tot 500 deelnemers per bijeenkomst. Cascade scoorde in 2016 weer een hoog gemiddelde namelijk een 9, de hoogste score, en men kreeg ook een groot aantal reviews.

Dit alles maakt het natuurlijk een geweldige prestatie om dit gemiddelde zo hoog te houden gedurende het gehele jaar. Op 2 februari wordt de prijs uitgereikt.

Lees meer over:

prijs cascade vergaderen
Deel dit bericht met je vrienden!