donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Heeft u hem al gelezen, de nieuwe column op Ambacht.net: 'Raad eens: PVV in de Raad'

22 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Inmiddels heeft Willem Schneider al weer een paar dagen een nieuwe column op Ambacht.net staan.

Hier heeft u vast een voorproefje van zijn verhaal: "Bent u bij de Winterfair bij de Dorpskerk geweest? Dat is een aanrader voor een volgende keer. Waarom? Wel, Ambachters van verschillend pluimage ontmoeten elkaar en spreken elkaar weer eens. Bovendien: mijn dochter was er ook en als gast kon ze op de piano in de kerk haar muzikale talenten aan de bezoekers laten horen. Laagdrempelig, gastvrij en heel gezellig........."

Wilt u de volledige column lezen dan klikt u hier

Deel dit bericht met je vrienden!