donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

'Open Coffee Drechtsteden' zoekt gemotiveerde nieuwe bestuursleden

20 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Het bestuur van 'Open Coffee Drechtsteden' stopt er mee in maart, en zoekt leden voor een nieuw bestuur.

Het 'oude' bestuur van 'Open Coffee Drechtsteden' zegt over de afgelopen bijeenkomst: "Wij als organisatie kijken terug op een super geslaagde netwerkbijeenkomst & een fijn feest, wat we op 1 december hebben gevierd. De opkomst voor 5-jaar Open Coffee was mega en daar zijn we beretrots op. Wij willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor jullie komst en dat we met elkaar de ochtend tot een succes hebben weten te maken. Wijzelf hebben ook enorm van ons lustrumfeest genoten. En realiseren ons tegelijkertijd dat wij op een hoogtepunt willen stoppen. In maart organiseren wij daarom onze laatste bijeenkomst. Uiteraard hoeft de Open Coffee niet te stoppen. Wij gaan! Wie pakt het stokje aan?

Laten we even de vertrekkende bestuursleden van Open Coffee op een rijtje zetten:

- Erica van Dijk zet zich – inmiddels al 3,5 jaar - in voor de voortgang en ontwikkeling van de Open Coffee. Je kent de uitdrukking vast wel: ,,de puntjes op de i zetten.''  Dat is waar Erica super goed in is. Ook heeft zij enorm veel lol beleefd aan het organiseren en communiceren van de Open Coffee en de warme contacten die zij heeft. Daarnaast heeft zij verborgen talenten die zij nog met jullie deelt in maart. Zij is klaar voor een nieuwe uitdaging.

- Harriëtte van Rijssel heeft zich sinds haar komst een klein jaar geleden ontpopt als een heuse spreekstalmeester, al voelde dat niet altijd zo voor haar. Harriëtte is een kei om bestaande zaken tegen het licht te houden, nieuwe opties te bedenken en contact op te nemen met anderen. Als speekstalmeester riep zij  ‘als we gaan, dan gaan we met z’n allen’.

- En Marieke Franken zorgt ruim een jaar voor een creatieve input en vindt het gaaf om mee te denken over het bedenken van nieuwe mogelijkheden. Mede door haar inbreng heeft het netwerken een ander jasje gekregen. Nu wil zij deze input in nieuwe projecten steken.

"Dus gaan we als Bestuur van Coffee met een toefje, naar Coffee met een frisse wind. Voel jij het kriebelen en pak je het stokje graag over? Laat het ons dan uiterlijk in februari weten, zodat wij je in maart kunnen voorstellen. Wij adviseren je om het bestuur minimaal uit 3 personen te laten bestaan en laten de samenstelling hiervan aan jou zelf over. Dat geldt ook voor de visie en invulling van de bijeenkomsten na maart 2017, hoe leuk is het om daarmee aan de slag te gaan? Je hebt een goed werkend netwerkplatform ter beschikking met bekendheid in de regio Drechtsteden maar ook daarbuiten. Je wordt gesteund door de Drechtsteden gemeentes én Cascade als gastlocatie." Tot zover het vertrekkende bestuur.

Mochten er nog vragen zijn, stuur dan even een mailtje naar info@opencoffeedrechtsteden.nl of spreek de vertrekkende bestuursleden op 5 januari aanstaande even aan.

Zie ook:

Lees meer over:

netwerken open coffee cascade
Deel dit bericht met je vrienden!