donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Femke en Christine vragen uw hulp met een benefiet-bingo voor hun zieke broer Boudewijn

15 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Femke van Klinken en Christine van 't Hof organiseren op 28 december in gebouw Cascade een Benefietbingo voor hun zieke broer Boudewijn.

Hier laten we de twee zussen zelf even aan het woord: "Mogen wij uw aandacht vragen voor onze zieke broer Boudewijn? Hij strijdt al een paar jaar tegen een progressieve vorm van MS. Zijn enige hoop en kans op verbetering, is een behandeling door middel van stamceltransplantatie in het buitenland. Hiervoor hebben we veel geld nodig. (65000 Euro)

Op 28 december organiseren we een benefiet-bingo in gebouw Cascade. We hebben al leuke prijzen (bioscoopkaarten, interieuraccessoires, abonnement op zwembad, wijn, yogalessen) en er zit nog meer in t verschiet.. Voor meer info over ons broertje nodigen wij u graag uit op zijn site www.helpboudewijn.nl en over de bingo vind je meer info op zijn facebook-pagina:  'Afwachten is geen Optie.' In elk geval heel erg bedankt voor uw tijd om dit te lezen. Enneh, spread the word: Bingo is niet alleen voor oude mensen.

Wat is er leuker dan een ouderwets gezellig avondje uit met je vrienden, kans maken op mooie prijzen en tegelijkertijd het goede doel steunen. Cascade stelt belangeloos een zaal beschikbaar en er kan gebruik gemaakt worden van hun horeca." Tot zover Christine en Femke.

WIlt u ook een steentje bijdragen? Neemt u dan alstublieft contact op met Femke van Klinken of Christine van t Hof: 06-41481936 / 06 36 12 11 18

Gegevens:
De Benefietbingo wordt gehouden op 28 december 2016 van 19:00 uur tot 23:00 uur in Gebouw Cascade.

Lees meer over:

bingo cascade benefiet
Deel dit bericht met je vrienden!