donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Beginnende laagvlieger moet rijbewijs inleveren na 184 km/uur

14 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Een 18-jarige man uit Vlaardingen heeft op 11 december zijn rijbewijs moeten inleveren, nadat hij op de A16 was betrapt op veel te hard rijden.

Agenten zagen de automobilist rond 02.30 uur rijden en vermoedden al direct dat een snelheidsmeting wel eens tot resultaat zou gaan leiden. Ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht werd gecorrigeerd 184 km/uur gemeten, wat betekent dat de bestuurder zo’n 200 km/uur op zijn eigen snelheidsmeter kon aflezen. Ter plaatse mag niet harder dan 100 km/uur worden gereden. De bestuurder kon zijn rijbewijs, dat hij het net iets meer dan een jaar in bezit had, inleveren.

Lees meer over:

bestuurder A16 hardrijder
Deel dit bericht met je vrienden!