donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Grote Kunstmarkt op Koningsdag

14 december 2016 (door Josette Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Onder auspiciën van Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana, organiseert het KunsThuis op Koningsdag 27 april 2017 een Oranje-kunstmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht. De kunstmarkt wordt gehouden op het parkeerterrein van winkelcentrum De Schoof en maakt onderdeel uit van alle festiviteiten en de jaarlijkse oranjebraderie.

Door de inspanningen van de Oranjevereniging, is Koningsdag in Hendrik-Ido-Ambacht en  wijde omtrek al jaren een begrip. De oranjebraderie en alle festiviteiten worden dan ook zeer druk bezocht (+/- 25.000 bezoekers). Door zijn centrale ligging, kan de kunstmarkt dan ook rekenen op duizenden bezoekers.

De Oranje-kunstmarkt biedt de bezoekers de mogelijkheid een grote collectie kunstwerken te bewonderen, direct in contact te komen met de kunstenaars en zonder bemiddeling werk aan te kopen.

Om de kunst die wordt aangeboden goed op elkaar af te stemmen en de hoge kwaliteit te waarborgen, zijn er voorwaarden tot deelname vastgesteld. Aan de hand van deze voorwaarden zullen de inschrijvingen door de Kunstmarktcommissie worden beoordeeld.

Over verdere invulling van de Oranje-kunstmarkt, zal de kunstcommissie alle deelnemende kunstenaars medio maart informeren.

Inschrijving
Inschrijving is mogelijk t/m 28 februari 2017, door een volledig ingevuld inschrijfformulier met als bijlage 3 duidelijke kleurenfoto’s van recent werk (voorzien van naam, titel, techniek en beschrijving) te mailen naar oranjekunstmarkt@hetkunsthuis-hia.nl

Per post versturen mag ook:
Oranje-Kunstmarkt
p.a. Mariëtte Bloem
van der Burghstraat 31
3341 GS Hendrik-Ido-Ambacht

Voor meer informatie kun je ook contact op nemen met Cees van Meerten (cees@fotoexpressie.nl) of mariëtte Bloem (info@mariettebloem.nl)

Bron: www.kunstcafedrechtsteden.nl

Lees meer over:

oranje-kunstmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!