donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

A15 krijgt meer prioriteit dankzij Barbara Visser

8 december 2016 (door Josette Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In november was er door de VVD fractie Hendrik-Ido-Ambacht een openbare thema-avond georganiseerd over het thema "Bereikbaarheid". Barbara Visser, woordvoerder Verkeer voor de VVD fractie in Tweede Kamer en de omgevingsmanager van Rijkswaterstaat gaven een presentatie en gingen open het gesprek aan. De aanwezigen vanuit verschillende gemeentes en politieke partijen spraken hun zorgen uit over onder meer de files op de A15.

Afgelopen week is bekend geworden dat het Rijk prioriteit zal geven aan de verbreding van de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem. Barbara Visser was een van de initiatiefnemers van de motie die minister Schultz van Haegen (van Infrastructuur en Milieu) oproept aan de A15 de hoogst mogelijke prioriteit te geven.

De VVD Fractie HIA heeft Barbara Visser bedankt en gefeliciteerd met haar inzet voor de regio en zij kijkt terug op een vruchtbare samenwerking. 

Lees meer over:

VVD A15 barbara visser
Deel dit bericht met je vrienden!